top of page

Werk met Loes

Vrouwen inspireren voor de techniek doe ik met veel enthousiasme. De techniek is zo interessant en mooi dat ik iedere vrouw dat wil laten ontdekken. 

​Ik ben ervan overtuigd dat er een hele andere kijk is op Vrouw & Techniek als vrouwen de juiste informatie aangereikt krijgen over hun rol in de techniek. Techniek bestaat uit veel meer dan alleen zwaar werk en vieze handen. Graag wil ik mijn kennis, kunde en ervaringen over en in de techniek met veel energie en enthousiasme delen.

​Wat mijn visie is als ondernemer wil ik graag laten zien doormiddel van mijn model.

De afbeelding 1.png

In de linkercirkel is heel duidelijk zichtbaar dat de pijlen van de mannenwereld, bedrijven, onderwijs en ouders gericht zijn naar de vrouw in techniek. En het toegankelijker maken daarvan op de vrouw gericht staat. Waar ik denk dat de vrouw het verschil kan maken is door de pijlen naar buiten te richten.

Dat betekent dat vrouwen door middel van voorlichting, presentaties, workshops en begeleiding hun weg naar de techniek zelf gaan ontdekken. Op deze manier kunnen zij zelf ontdekken welke rol zij op zich kunnen nemen. Als een vrouw ontdekt dat techniek bij haar past, verandert de cirkel automatisch mee.  

Voorlichting

Presentatie

Workshop

Begeleiding

bottom of page