top of page

Over Loes

De naam van mijn bedrijf omschrijft in grote zin wat ik erg belangrijk vind. Het ontdekken van technologie voor jou als persoon.

Wat is techniek voor jou en wat doet het met je? Dit zijn de vragen die voor mij centraal staan.

Zelf ben ik ook de techniek gaan ontdekken en heb mijn weg daarin gevonden. Wat mij altijd al heeft geïnspireerd is techniek in combinatie met mensen helpen. Dat zag je terug in mijn stages tijdens mijn opleiding middenkader engineering bij medische bedrijven, waarin ik dus bezig was met het bedenken van hulpmiddelen om mensen mee te helpen of beter te maken. Echt mega interessant!

Zelf ben ik zeven jaar werkzaam geweest bij een medisch bedrijf als Technician waarin ik mij met productontwikkeling, werkinstructies maken, productielijnen gereed maken en het trainen van operators bezighield. Een functie waarin veel verschillende aspecten met elkaar gecombineerd werden waardoor het werk verantwoordelijk, uitdagend en interessant was. Toch merkte ik dat ik een stapje verder wilde gaan en me meer wilde verdiepen in coaching en de gedachtegang Vrouw & Techniek. En ben in oktober 2020 mijn eigen bedrijf Discover Technology gestart.

Wie ben ik?

Mijn naam is Loes Hoving. Ik ben 29 jaar en woon in Zuidlaren. Ik zou mezelf als een enthousiast en energiek persoon omschrijven die positief in het leven staat. Het volgen van mijn gevoel vind ik erg belangrijk. Daarnaast ben ik erg gedreven en probeer ik van niets iets te maken en iets dat niet werkt te laten werken. Je als mens blijven ontwikkelen en leren van elke situatie vind ik belangrijk. Ik wil supergraag mensen inspireren vanuit deze karaktereigenschappen.

Wat is mijn visie?

Mijn visie zou ik omschrijven als...

​Een vrouw die de nodige informatie aangereikt krijgt en zo het juiste beeld van de techniekwereld krijgt, kan inzien wat de techniek met een mens kan doen. Als vrouw in de techniek kun je het verschil maken!

bottom of page