top of page

Wat zeggen mijn klanten ?

Tamara Verkuyl

Techniek heb ik altijd al leuk gevonden! Bezig zijn, dingen bedenken en daarvan het resultaat zien is iets dat mij erg aanspreekt. Loes ken ik inmiddels al een aantal jaren en werken bij het zelfde bedrijf. Zelf ben ik werkzaam als operator en lijn vertegenwoordiger in een productielijn. De producten die wij maken worden gemaakt met veel verschillende technische machines en heb het altijd al interessant gevonden te kijken naar hoe die machines bedacht, ontwikkeld en gemaakt werden.

Loes zag aan mij hoe leuk en interessant ik het vind om daar over na te denken en bezig te zijn met het bedenken van oplossingen en verbeteringen op technisch gebiedt. Dat heeft ertoe geleid dat zij mij heeft laten inzien dat techniek echt iets is waar ik meer mee moest gaan doen. En vertelde dat het nooit te laat is iets te gaan doen waar je je goed bij voelt.
Dus besloot de opleiding werktuigbouwkunde niveau 4 te gaan doen.

Het is ontzettend leuk om als vrouw in de techniek wereld te werken. En kan dan ook andere vrouwen meegeven wanneer techniek je aanspreekt daar iets mee te gaan als dat goed voelt.

Ik ben namelijk zelf erg blij met de keuze die ik gemaakt heb door onder andere het inspirerende en enthousiaste beeld dat Loes mij heeft gegeven.

bottom of page