top of page

Over mij

Je gevoel volgen en datgene doen wat echt bij je past! Dat maakt mij krachtig en super blij. Mensen inspireren met datgene wat ik doen en wie ik ben vind ik het allermooiste om te doen. 

Mijn naam is Loes Hoving en sinds oktober 2020 trotse eigenaar van Discover Technology! Bestaande uit drie mooie elementen waarin heel mooi zichtbaar is wat ik doe en belangrijk vindt. En daartussen de juiste verbinding weet te leggen. 

Techniek en mooie dingen maken met mijn handen vind ik heel mooi en belangrijk! Ben hier van kinds af aan al mee bezig en is mij met de paplepel in gegoten. Van niets iets maken en iets dat niet werkt te laten werken. Wat mij altijd al heeft geïnspireerd is techniek in combinatie met mensen helpen. Dat zag je terug in mijn stages tijdens mijn opleiding middenkader engineering bij medische bedrijven, waarin ik dus bezig was met het bedenken van hulpmiddelen om mensen mee te helpen of beter te maken. 

Zelf ben ik zeven jaar werkzaam geweest bij een medisch bedrijf als Technician waarin ik mij met productontwikkeling, werkinstructies maken, productielijnen gereed maken en het trainen van operators bezighield. Een functie waarin veel verschillende aspecten met elkaar gecombineerd werden waardoor het werk verantwoordelijk, uitdagend en interessant was. Toch merkte ik dat ik een stapje verder wilde gaan en me meer wilde verdiepen in coaching, de gedachtegang vrouw & techniek en mensen inspireren. 

Dit doe ik doormiddelen van de drie verschillende elementen! Waarin ik mensen iets wil aanreiken waar behoefte naar is!

Iets dat je kracht geeft, energie geeft en blij maakt. Is iets dat ik iedereen gun!

Neem ook een kijkje op sociaal media!

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page